M&T techniek b.v.

Gecertificeerd

M&T Techniek is CKB, ISO-9001 en VCA* gecertificeerd waardoor onze kwaliteit en veiligheid continu getoetst wordt en gewaarborgd blijft.


Vol trots kunnen wij u mededelen dat wij, na bijna 2 jaar hard werken om M&T Techniek B.V. een gezicht te geven, erin geslaagd zijn om een drietal belangrijke certificeringen te behalen. Dat wij nu in het bezit zijn van de VCA, ISO9001 en de CKB certificering voelt als een bekroning op het harde werken. Terugkijkend op de afgelopen periode hebben wij heel veel projecten succesvol kunnen afronden en hebben we al doende heel veel nieuwe kennis opgedaan.

Onze ambitie om zoveel mogelijk kennis in eigen huis te hebben en daardoor alle opdrachten in eigen beheer uit te kunnen voeren is op dit moment al voor het grootste gedeelte gerealiseerd. Dit in combinatie met onze flexibiliteit maakt dat wij een betrouwbare partner zijn gebleken voor al onze opdrachtgevers.
Natuurlijk hadden wij dit niet voor elkaar gekregen zonder de gedrevenheid en medewerking van ons eigen personeel alsmede van de ingehuurde krachten.

Onze opdrachtgevers hebben, vanaf de opstart van ons bedrijf altijd veel vertrouwen in ons gehad en hebben ons de kans gegeven om onszelf te bewijzen. Door hen hebben wij de mogelijkheid gehad om onze ontwikkeling door te maken en te staan waar we nu staan. 

Met veel trots en boordevol energie zullen wij verder gaan om ook in de toekomst onze opdrachtgevers van dienst te zijn door kwalitatief goed werk te blijven leveren, zoveel mogelijk te ontzorgen en ons als bedrijf te blijven ontwikkelen.