Montages:

M&T Techniek B.V. is gespecialiseerd in montages in de Laag en Midden spanning.

Door onze goed opgeleide medewerkers en onze jarenlange ervaring in de energiesector bezitten wij over enorm veel kennis in de diverse Laag en Midden spanningsmontages.

Tevens kunnen wij u van dienst zijn met betrekking tot het leveren van de juiste garnituren voor de gekozen montage. Door ons grote netwerk van leveranciers zijn wij in staat om op zeer korte termijn de garnituren te kunnen leveren.

Voorbereiding en projectbegeleiding:

Om een project goed voor te kunnen bereiden en te begeleiden is de juiste kennis en kunde van groot belang. M&T Techniek B.V. bezit deze kennis en kunde door onze jarenlange ervaring in de Laag en Hoogspanning en een continue lerende organisatie te zijn. Door zelf de medewerkers met de juiste BEI certificering in ons team te hebben en op te leiden kunnen wij snel op uw wensen inspringen.

Wij beschikken over medewerkers die zijn opgeleid als VP, AVP en WV in de Laag en Midden spanning.

Vraag ons naar de mogelijkheden om uw project tot een succes te brengen.

GPS Inmeten en uitzetten:

Voor het uitzetten van tracés en het inmeten van kabels en leidingen kunt u bij ons terecht. Onze werkvoorbereiders / tekenaars zetten naar aanleiding van coördinaten tracés uit en meten nieuwe aanleg secuur voor u in. Deze data kunnen wij opleveren in een gepaste tekening (b.v. van het DWG bestand) die zo in een bestaand GIS systeem opgenomen kan worden.

Civieltechnische voorbereiding / uitvoering:

Door onze nauwe samenwerking met Mook Machineverhuur B.V. kunnen wij alle civieltechnische voorbereiding en uitvoering voor u uitvoeren. Door de nauwe samenwerking kunnen wij zeer snel inspringen op uw wensen en de lastigste projecten voor uw voorbereiden en of uitvoeren. Mook Machineverhuur B.V. is BRL 7000 gecertificeerd waardoor het ook mogelijk is om werken in vervuilde grond voor u vakkundig uit te voeren. Het grote voordeel van deze samenwerking is dat wij gehele projecten van A tot Z kunnen voorbereiden en uitvoeren.

Kabelmetingen en beproevingen:

Na het aanleggen van een nieuw project wilt u er natuurlijk verzekerd van zijn dat de nieuwe aanleg goed en juist is aangelegd. Hiervoor hebben wij de juiste gekalibreerde apparatuur om middels een rapportage u een bewijs te overhandigen dat de nieuwe aanleg voldoet aan uw gestelde eisen.

Denk hierbij aan het beproeven op deelontladingen van MS Kabels en het testen op mantelfouten. Ook het zogenaamde “meggeren” behoort tot de mogelijkheden.

Deze methodes kunnen uiteraard ook ingezet worden om bestaande netten te testen en middels een rapportage de verrichte metingen vast te leggen. Onze medewerkers zijn breed opgeleid zodat er verschillende metingen en rapportages mogelijk zijn.

Secundaire beveiligingen instellen / testen:

Voor het beveiligen van uw netten is het van belang dat beveiligingen juist zijn ingesteld en getest. Deze testen kunnen wij voor u uitvoeren zodat de kans op grote schade bij storingen beperkt kunnen worden. Ook deze testen worden door middel van gekalibreerd apparatuur en kundige medewerkers uitgevoerd.

Storingen:

Een ander sterk punt van ons is onze 24/7 beschikbare en bereikbare storingsdienst. Door onze kennis van energienetten, meetapparatuur en civiele mogelijkheden kunnen wij in geval van nood snel en vakkundig u de hulp bieden die u nodig heeft. Onze monteurs en uitvoerders staan dag en nacht klaar om noodgevallen op te lossen.