Monteur LS / MS

Voor ons jong en ambitieuze bedrijf zijn wij op zoek naar (ervaren) monteurs die zich verder willen ontwikkelen in de Laag en Midden-spanningstechniek en samen met ons de opdrachten van onze klanten willen realiseren. Om aan alle vraag te kunnen voldoen willen wij ons dynamisch team van specialisten uit gaan breiden.

Houd jij van een uitdaging en ben jij geïnteresseerd in een leuke, afwisselende baan als elektromonteur in de Laag en Midden-spanningstechniek?

Heb jij een opleiding in de elektrotechniek (bij voorkeur MBO niveau 2 of 3), een geldig rijbewijs en geen 9 tot 5 mentaliteit?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie inhoud

Als Monteur ben je verantwoordelijk voor het veilig, vakkundig en kostenbewust uitvoeren van werkzaamheden aan het energienetwerk van onze verschillende opdrachtgevers. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Het onderhouden van laag en midden-spanningsnetten en bijbehorende assets.
  • aanleggen en inrichten van nieuwe installaties in diverse stations en laag en midden spanning netten.
  • op veilige wijze storingen bij de klant in de laag en midden-spanningsnetten oplossen.
  • Gedegen administratie voeren over de jouw uitgevoerde werkzaamheden.

 Veiligheid, kwaliteit en vakkundigheid staat bij ons voorop!

Bij wie ga je werken?

M&T Techniek is een jong en ambitieus bedrijf in het aanleggen en onderhouden van laag en midden-spanningsnetten. Daarnaast helpen wij in het oplossen van storingen in zowel de eerste als tweedelijns storingen voor onze opdrachtgevers.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan in een groeiende organisatie waar veel ruimte is om je eigen idee├źn en creativiteit te ontplooien. Wij luisteren graag naar de input van onze medewerkers om een zo optimaal mogelijk functionerende organisatie neer te kunnen zetten.

Naast de prima primaire arbeidsvoorwaarden volgens de Metalektro CAO bieden wij een ieder de mogelijkheid om zich verder in het vakgebied te ontwikkelen d.m.v. scholing. Salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding in de schalen die hiervoor gelden in de Metalektro CAO.

Contactinformatie

Voor vragen en/of sollicitaties n.a.v. deze vacature kun je contact opnemen met Armando Toffoli op telefoonnummer 06-11587007 of via een email naar info@mt-techniek.nl.